Usta Crm Kalibrasyon Sertifika Yazılımı Sistemi ile sizlerin mevcutta kullanmış oldukları exceller ile özel olarak entegrasyonu sağlanarak şablonlar oluşturur ve tüm sertifika bilgilerinin sistem üzerinden kayıt altına alınıp takip edilmesine olanak sağlar.
Kalibrasyon Sertifika Crm Yazılımı ile Oluşan pdf i sistem üzerinden görüntüleyerek gerekli kontroller sonrası imzlayarak onaya gönderebilirsiniz.Onay sürecinde yetkili personel sertifikayı görüntüler ve eğer uygun bulursa onayla diyerek imzalama işlemini gerçekleştirir.
Onayla işleminde 2 seçenek mevcuttur. Direkt e-mail gönderilecekler listesine veya bir kişinin daha kontrolünden geçmesi amacı ile onaylanmış sertifikalar listesine gönderebilir.
Kalibrasyon Sertifika Crm Yazılımı ile tamamlanmış bir sertifikada müşterinin hata veya bir eksik ile revizyon istemesi durumunda da sistem sınırsız bir şekilde sertifikanın revizyon edilmesine izin verir.
Her bir revizyon işlemi mevcut sertifika noya 2025011 nolu sertifika no 2025011-1,2025011-2 gibi artarak devam eder. Revizyon no atarak geçmiş revizeleride takip edebileceği şekilde devam eder.
Kalibrasyon Sertifika Crm Yazılımı ile Email aşamasına gelmiş sertifikalar teklif bağlantısı ile ödemesi gerçekleşmiş veya gerçekleşmemiş işlerin bilgisini verir buna göre mail atılıp atılmayacağı kararı sizlere bırakılır. Email gönderilen sertifikalar tamamlanmış listeye düşer ve istenirse daha sonrada bu liseteden müşteriye mail atılabilir.
Sistem üzerinde email atılan her ekranda müşterinin hangi mail adreslerine o an için mail gönderildiği bilgisi verilir ve istenilirse listeden bazı mailler çıkartılabilir.
Aynı zamanda uygunsuz bulunan cihazlarda sertifikalarda olduğu gibi uygunsuz seçimi yapılarak imza ve onay aşamalarından geçerek müşteriye mail ile gönderilir.
Müşterinin cihazlarından laboratuvarımızda yapamayıp başka bir kalibrasyon laboratuvarına gönderdiğimiz cihazların sertifikalarıda Dış Kalibrasyon Modülümüzde takibi yapılarak kalibrasyon firmasından gelen sertifika yüklenip diğer cihazları ile mail listesinde gönderilir.
Dış kalibrasyonlarda sertifika modülü içinde ve Dış kalibrasyon modülünde takip edilir. Dış kalibrasyonda gerçekleşecek cihazların sisteme girilen detay bilgileri seri no , cihaz no, tipi, marka vb. ve özel bir not varsa dış kalibrason firmasına bilgi amaçlı çıktı veya mail ile bilgilendirme gönderilebilir.
Kalibrasyon işi çok detaylı bir iştir ve Usta Kalibrasyon Sertifika Crm Yazılımı bu detaylara cevap verebilmek adına yapılmış olup sürekli olarak güncellenip gelişmektedir.
ustacrm.com
Rezonans Kalibrasyon, ölçüm cihazları kalibrasyonu alanında uzmanlaşmış sistemiyle , basınç kalibrasyonu , sıcaklık kalibrasyonu , elektriksel kalibrasyon , boyutsal kalibrasyon , terazi , tork kalibrasyonu ve medikal cihaz kalibrasyonu hizmetleri sunmaktadır. Laboratuvar ve yerinde kalibrasyon seçeneklerimiz ile ölçümlerinizin doğruluğunu güvence altına alın. Güvenilir ve hassas kalibrasyon çözümleri için hemen bizimle iletişime geçin.